Välj ett lån som passar dina behov

Med tanke på det enorma utbudet av lån skulle man tro att ta lån är den enklaste sak i världen.

Men, just utbudet kan istället göra det lite besvärligare, inte för att det är svårt att hitta ett lämpligt lån, utan för att det är svårt att välja ut det som passar bäst för ens personliga behov och förutsättningar.

Oftast när du behöver ett lån, är det kanske för att betala räkningar eller klara av någon oväntad utgift som inte budgeterats, och det är för det mesta fullt tillräckligt med ett mikrolån.
Med ett sådant lån kan du ta ett lån på allt från 500 kr och upp till 10000 kr.

Om du behöver låna mer kan du ta ett privatlån från Thorn, där du kan låna 50000 kr med en återbetalningstid på 60 månader.

Räcker det med ett mikrolån är ViaConto ett bra alternativ. Här kan du låna upp till 10000 kr, och du får det första lånet helt utan ränta.

Du får låna 1000 kr och du kan välja en återbetalning på ända upp till 90 dagar. När lånetiden går ut betalar du bara tillbaka de 1000 kr du lånat, och lånet kostar dig alltså inte ett enda öre. För den som behöver ett litet lån är detta förstås ett gyllene tillfälle, och det uppfattas nästan som för bra för att vara sant.

Men, visst är det sant, och du förbinder dig inte för någonting genom att låna gratis.
Nästa lån du tar betalar du sedvanlig ränta på, men det finns inget krav på att ta nya lån hos långivaren bara för att du utnyttjar ett gratislån.

Posted in Ekonomi

Permalink

Comments are closed.