Jämför lån för bästa villkoren

Smslån är nog de lån det pratas mest om av alla idag. Och det är förmodligen också den typ av lån som används av flest människor. Allt fler upptäcker hur praktiskt det är att kunna låna några tusenlappar, eller till och med mindre belopp än så, för att betala räkningar som inte fanns med i budgeten, eller oförutsedda utgifter när något går sönder.

Expressfinans.se visar ett urval av de bästa lånen, och låter dig på ett smidigt sätt jämföra olika smslån.
Utbudet av sådana här små, snabba lån är enormt, och det finns naturligtvis bättre och sämre lån. Därför är det viktigt att göra en jämförelse innan du bestämmer dig för var du vill låna.
Självklart vill du inte betala mer än nödvändigt, och då måste du förstås jämföra räntor och avgifter.

När det gäller smslån är det kanske inte räntan i procent du i första hand ska titta på, eftersom den anger en årsränta, på ett lån som du betalar tillbaka inom några veckor.

Istället kan du oftast hitta en månadskostnad för lånet, när du anger hur mycket du vill låna, och denna kostnad är också den du får betala för lånet. Kolla också om det tillkommer uppläggningsavgift eller andra avgifter.

Sen kan du också titta på villkoren, för att se om du kan leva upp till kraven för att få ett lån. Detta gäller särskilt om det finns försvårande omständigheter, som när du vill låna med betalningsanmärkning, eller om du saknar ett fast jobb. Då gäller det att hitta de långivare som kan tänka sig att bevilja ett lån trots allt.

Comments are closed.